Búcsúzunk

Csepel Autógyár Művelődési Központ, Törökbálint, Tükörhegy, Korda-villa, amit aztán megvásároltál, a stúdió, ahol annyi dal született… Gondolatok, amik eszembe jutnak.

Kóbor János (1943. május 17. – 2021. december 6.) életének 79-dik évében itt hagyott minket. 

Őt sem kerülte el a korona-vírus, sajnos őt is megfertőzte. Sokan próbálták rábeszélni arra, hogy olttassa be magát, de ő nem akarta. Nem, nem hitte, hogy ő hallhatatlan. Dehogy! Egyszerűen nem volt hajlandó félni. Azt akarta, hogy rá úgy emlékezzünk, ahogy élete teljében mindenki ismerte a színpadon vagy a magánéletben. Életerős, életszerető, egészséges, életigenlő, energikus emberként, aki korát meghazudtoló testi és lelki állapotban élt teljes, boldog életet.

Már nem tudunk sajnos találkozni a balatonvilágosi kikötőben, a Csepel Autógyár Művelődési Központban sem a koncerten. 

Beszélgettünk… Hamvasztás lesz, ez nem kétséges. Helikopter, Balaton közepe, szórás. “Igen, engem szórjanak a Balatonba és kész”… remélem nem lesz befagyva!

Maradandót alkottál és megismételhetetlent. Távozásoddal egy korszak véget ért, és már csak az emlékezés marad. Emlékek viszont vannak bőven, mert az Omegával bejárt életút fantasztikus és szenzációs időszak volt. Volt…

A képhez tartozó alt jellemző üres; Untitled-1-1024x576.png a fájlnév