1 nap alatt meglett a csónakmotor

Örömteli hír futott be október 21-én a Pest Megyei Polgárőr Szövetség 24 órás ügyeletére, az állampolgárok és a polgárőrök összehangolt munkájának köszönhetően 1 nap alatt megtalálták az elvesztett csónakmotort.  

Ahogy azt a weboldalunkon és a Facebook felületünkön is közzétettük, egy férfi kérte a Pest Megyei Polgárőr Szövetség segítségét október 20-án, mert szállítás közben Budaörsön leesett az utánfutójáról egy Honda BF 15 D3SHE típusú 15 lóerős csónakmotor, ami egy felfújható motorcsónakhoz tartozott. A motor tulajdonosa a nyomravezetőnek, és/vagy megtalálónak jutalmat ajánlott fel. 

A bejelentést követően azonnal közleményt tettünk ki a weboldalunkra és a Facebook felületünkre, valamint megerősített szolgálatot láttunk el – meséli a történteket dr. Bilisics Péter, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke. –  A hathatós együttműködésnek köszönhetően a jelentős értéket képviselő motor másnapra meglett. Nagy öröm ez számunkra, hisz egyrészt bizonyítja, hogy a lakosság bízik bennünk, másrést a polgárőröknek is pozitív megerősítés. A csónakmotort ma már át is tudtuk adni jogos tulajdonosának. 

Ezúton is köszönetet mondunk a Budaörsi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Közhasznú Egyesület tagjainak, akik részt vettek a keresésben, valamint külön köszönet Budaörs lakósságának a felénk irányuló bizalmáért. Köszönjük az állampolgárok mindenkori bizalmát és segítségét a Polgárőrség felé.