Pályázatainkról ezen a felületen tájékozódhat

  

2022. évi pályázatok

A XVII. Országos Közlekedésbiztonsági Polgárőr Verseny versenykiírása

Hankook Gumianboncs pályázat 

Pályázat költséghatékony mobilitás segítésére

Pályázat ingyenes üdülési lehetőségre

Pest megyei Polgárőr egyesületek támogatása a 2022-es évre


2021. évi pályázatok

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség Elnöksége pályázatot ír ki a Belügyminisztérium és az Országos Polgárőr Szövetség által 2021. évre biztosított, vissza nem térítendő támogatás igénybevételére tagegyesületei számára.


2020. évi pályázatok

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség Elnöksége pályázatot ír ki a Belügyminisztérium és az Országos Polgárőr Szövetség által 2020. évre biztosított, vissza nem térítendő támogatás igénybevételére tagegyesületei számára.


2019. évi pályázatok

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség Elnöksége pályázatot ír ki a Belügyminisztérium és az Országos Polgárőr Szövetség által 2019. évre biztosított, vissza nem térítendő támogatás igénybevételére tagegyesületei számára.


2018. évi pályázatok

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség Elnöksége pályázatot ír ki a Belügyminisztérium és az Országos Polgárőr Szövetség által 2018. biztosított, vissza nem térítendő támogatás igénybevételére tagegyesületei számára.


2017. évi pályázatok

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség Elnöksége pályázatot ír ki a Belügyminisztérium és az Országos Polgárőr Szövetség által 2017. biztosított, vissza nem térítendő támogatás igénybevételére tagegyesületei számára.