Családi “kör”

Pénzt követelve támadt 74 éves apjára egy farmosi férfi. A rendőrök elfogták, őrizetbe vették, a bíróság azóta letartóztatta.

Egyre durvább veszekedések előzték meg a 2021. november 14-ére már tettlegességig fajuló apa és fia közötti rossz viszonyt… „Csak azért nem töröm be fejed, hogy ne lássák, de ha nem adsz pénzt, megöllek!” – ordította megfélemlített apjának.

” Nos úgy vélem nem így képzeljük a hajlott szüleink gondozását…, szomorú…- kezdte Dr. Bilisics Péter az ügy kapcsán tett mondandóját. Azonban a bűnmegelőzés tekintetében éppen ezek az ügyek amik felhívják a figyelmünket, arra, hogy van idáig vezető út, azaz lehet tenni eddig az embertársainkért, szomszédunkért, családtagunkért! 

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség a – Szomszédok Egymásért Mozgalom – projekt keretében 2001. novembere óta – azaz épp húsz éve – segíti az információ áramlást a fenntartott 0-24 órás ügyeletére érkezett jelzések szakemberek felé történő átadása és azok nyomon követése tekintetében.” – mondta el a PMPSZ Elnöke.