Elismerték az áldozatos munkát

Dunakeszi Közbiztonságáért kitüntető címet kapott Király János, a Dunakeszi Alsó Polgárőr Egyesületet elnöke. 

Dunakeszi Város Képviselő-testülete elismeréseket adott át az október 23-i forradalom és szabadságharc tiszteletére tartott díszünnepségen. Ezen a rendezvényen Tuzson Bence államtitkár, Dióssi Csaba, Dunakeszi Város polgármestere, valamint Benkő Tamás, Dunakeszi Önkormányzat képviselője Király János polgárőrt, a hosszú éveken át Dunakeszi lakosságáért és városért végzett áldozatos munkámért a Dunakeszi Közbiztonságáért kitüntető címmel tüntette ki.

Király János 2014 novemberétől vezeti a Dunakeszi Alsó Polgárőr Egyesületet. 2016-ban beválasztották a Dunakeszi Rendőrkapitányság Városi Baleset-megelőzési Bizottságába, 2017-től pedig a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tagja. 

Király János munkásságát már számos fórumon elismerték. 2018-ban az Országos Polgárőr Szövetség az Év Polgárőr Egyesületének mondta ki a Dunakeszi Alsó Polgárőr Egyesületet. 2019-ben dr. Túrós András, az OPSZ elnöke a Polgárőr Érdemkereszt bronz fokozatával jutalmazta Király Jánost, és még ebben az évben megkapta az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának elismerését is. 2021. október 23-án pedig Dunakeszi Város Képviselő-testületétől kapott rangos címet. 

Gratulálunk!

(Fotó: Dunakanyarregio.hu)

(Fotó: Dunakanyarregio.hu)

@ 2021 – Minden jog fenntartva