Köszönet a felvonulás biztosításáért

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezték „A Motorosok is lehetnek Angyalok” jótékonysági motoros felvonulást és az azt követő motoros rendezvényt. A szeptember 9-én megtartott kilencedik rendezvény mottója utalt a jótékonysági adománygyűjtő szándékra, miszerint kértek minden jószándékú embert, különösen a motorosokat, hogy adományukkal támogassák az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat.

Az előző évekhez hasonlóan idén is segítették a felvonulást és az azt követő rendezvényeket a Pest vármegyei polgárőrök. Munkájukat mi sem igazolja jobban, mint hogy Lehotai Katalin és Miklós szervezők írásban mondtak köszönetet a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnökének, melyet itt teljes terjedelmében közlünk.

Tisztelt Dr. Bilisics Péter,

Engedje meg, hogy kifejezzük hálánkat Önnek és a PVMPSZ csapatának, amiért évek óta vállalják kezdeményezésünk, „A Motorosok is lehetnek Angyalok” rendezvény jótékonysági motoros felvonulás részének biztosítását.

Tisztelettel köszönjük, hogy minden évben számíthattunk Önökre!

Valamint szeretnénk megköszönni, hogy kiváló szakmai tudásukkal segítik a rendőrség munkáját, a felvonulás biztonságos kísérését.

A legfontosabb mégis az, hogy megköszönjük a munkájukkal nyújtott nagylelkű támogatásukat, emberségüket és segítőkészségüket.