Nagy érdeklődés mellett zajlik a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség lóval szolgálatot teljesítő polgárőrök toborzó kampánya.

A lóval történő külterületi szolgálatoknak komoly hagyománya van a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség tagegyesületei körében. A szolgálatok erősen épülnek hagyományaink megőrzése és lovak mozgatásának feladatain keresztül, igazi megoldatlan célokra, mégpedig a tanyás területek folyamatos bejárására, a változások összegzésére. Azonban a szövetségen belüli lovas szakmai közösség nem csak ezt a feladatvállalást hajtja végre. Szerepet kap a folyamatos önképzés és tapasztalatszerzés is a lovaglás mélyebb aspektusai is… A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség és immáron civil gazdasági vállalkozások támogatásával szerveződött újjá a 2024-es szezonra például a Szövetség lovas csapata is.

A csapat első rendezvénye éppen a hétvégén április 20-án zajlik, a dél-Pest megyei Jászkarajenőn, a Mini Majorban rendezett lovas rendezvényen. A rendezvény nyilvános látogatható lovas és nem lovas érdeklődőknek, akár családi rendezvény céljából.

Az esemény linkje: https://fb.me/e/yZfAQoHui

Kedveld, kövesd közösségünk, gyere a rendezvényekre és szurkolj nekünk, légy része a változásnak: Lovagold meg a lehetőséget, védjük meg együtt a vidéket!

Köszönjük!

xr:d:DAGChR6IqF4:3,j:2727354559416661074,t:24041521