Pest Vármegyei Polgárőr Gyerek-, és Szépkorúak Napja & Roadshow

2023. május 27. 8-20 óra között
FORS FORTUNA Istálló – Pusztalöb

Az előző évek hagyományainak megfelelően a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség idén is megrendezi a roadshowal összekötött gyereknapi programját.

A helyszínre kilátogató gyermekek és felnőttek megismerkedhetnek a lovakkal, a lovardán belüli élettel és természetet védő polgárőrök tevékenységével. A játszóházban lesznek kreatív játékok, kipróbálhatják a polgárőr és tűzoltó autókat, motorokat. A jó hangulatot fokozza a Go-Trabi-Go élményautózás, buborékfoci, motoros, kutyás és lovas bemutató, de lesz fotófal is. A helyszínen egy streetfood autó biztosítja majd a hagyományos és trendi utcai ételeket.

A gyerekeknek egyszeri ingyenes étel-, ital- és édességkupont ajánlunk fel, de ez regisztrációhoz kötött. A regisztrációs űrlapon rákérdezünk a gyermekek allergiás vagy speciális étkezési szokásaira, hogy megfelelő ételt, italt kapjanak, és a kellemetlenségeket vagy rosszullétet elkerülendő a lehető legjobb hangulatban, jókedvvel és szórakozással teljen a nap.

Kérjük, töltsék ki a regisztrációs űrlapot és erre hívják fel mások figyelmét is.

Regisztrációs űrlap itt: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVqaC4rE4RXqmHmGbpfjGvEle0EkIe4LAbRtuaWzEwFtPH_w/viewform

Belépés: díjtalan

Támogatók:

Szeretettel várunk mindenkit!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.