Sebestyén Jenő búcsúztatása

Időpont: 2024. május 24-én 14 óra
Helyszín: Fiumei úti sírkert (1086 Budapest, Fiume út 16-18)

Ezúton tájékoztatjuk a részvétüket leróni szándékozókat, hogy Sebestyén Jenő barátunk, kreatív csapatunk munkatársa, hamvasztás utáni búcsúztatója 2024. május 24-én 14 órakor lesz Budapesten, a Fiumei úti sírkert ravatalozójában (Budapest, Fiumei út 16-18).

Kérjük, hogy a temetésen résztvevők mellőzzék a személyes részvétnyilvánítást, az elhunyt emléke előtti tisztelgést főhajtással, illetve otthoni gyertyagyújtással fejezzék ki.

A búcsúztatóra érkezőket a Fiumei úti sírkert ravatalozójához 13:30 órától várjuk.


 • Nagybörzsönyi Piknik
  A gyermekeket és a pedagógusokat köszöntik június 2-án Nagybörzsönyön, a Nagybörzsönyi Pikniken, melyre mindenkit szeretettel meghívunk.  
 • Kötetlen lakossági fórum a közbiztonság jegyében
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke dr. Bilisics Péter nyílt, interaktív, közbiztonsági fórumot tart Pomázon.
 • Ürömi Drogprevenciós Est
  A Tiszta Formák Alapítvány jóvoltából, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség támogatásával 2024. június 4-én 19:00 órai kezdettel megrendezésre kerül az I. Ürömi Drogprevenciós Est.
 • Sebestyén Jenő búcsúztatása
  Ezúton tájékoztatjuk a részvétüket leróni szándékozókat, hogy Sebestyén Jenő barátunk, kreatív csapatunk munkatársa hamvasztás utáni búcsúztatója 2024. május 24-én 14 órakor lesz Budapesten, a Fiumei úti sírkert ravatalozójában.
 • Polgárőr nap Telkiben
  A Telki Polgárőrség idén ünnepli alapításának 25 éves évfordulóját. E szép, kerek évforduló alkalmából Polgárőr Napot szerveznek Telkiben, melyre ezúton meghívják a polgárőröket és szeretteiket egy közös ünneplésre.