180 db tabletet kapott PVMPSZ

Száznyolcvan darab táblagépet kapott a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség, melyet augusztus 14-én hétfőn dr. Bilisics Péter elnök vett át dr. Túrós Andrástól, az Országos Polgárőr Szövetség elnökétől.

Ahogy arra sokan emlékeznek 2022-ben nagyszabású népszámlálást tartott hazánkban a Központi Statisztikai Hivatal, amin a kérdezőbiztosok tabletek segítségével rögzítették az adatokat. Miután a felmérés lezárult, a kormány úgy döntött, hogy a hordozható számítógépeket további használatra társadalmi szervezetek kapják meg. Ennek köszönhetően az Országos Polgárőr Szövetség kétezer táblagéppel lett gazdagabb, amiket aztán az OPSZ döntése értelmében a megyei szervezeteknek, illetve az egyesületek adnak tovább. Ebből száznyolcvan darab készülék jutott Pest vármegyére, amit 2023. augusztus 14-én dr. Bilisics Péter vett át az Országos Polgárőr Szövetség központjában dr. Túrós Andrástól.

A kormány által biztosított táblagépeket hamarosan az egyesületek is kézhez kaphatják. Elosztásukról dr. Bilisics Péter gondoskodik.


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel