20 éve a közbiztonságért

December 2-án a település kultúrházában, bensőséges hangulatban ünnepelte Bag Polgárőrség Egyesület a 20 évvel ezelőtti megalakulását.

A rendezvényen ott volt Király-Pártos János a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnökségének tagja, Gódor Ferenc rendőr alezredes, az Aszódi Rendőrőrs parancsnoka, Palya Zoltán polgármester valamint Bagi Krisztián járási koordinátor is.

Először Mezőfi Ferenc beszélt röviden a szervezet elmúlt 20 évének történetéről, majd a prominens vendégek méltatták a bagi polgárőrök áldozatos munkáját. Külön érdekesség, hogy a településen nemrégiben az Önkormányzat által elvégzett közvélemény-kutatás szerint a lakosság az első helyre tette a polgárőröket az elismertségi listán. A jelenleg 44 fős szervezet sokat dolgozik a társszervekkel, remek a kapcsolata a Rendőrséggel, Önkormányzattal és – ahogy azt Mezőfi Ferenc külön kiemelte – a szomszédos Polgárőrségekkel is.  

A közel hatvan fős vendégsereg előtt elismeréseket jutalmakat is átadtak. Katona Ervin, Jambrik László, Mezőfi Ferenc valamint Varga András alapító tagok a Pest Megyei Polgárőr Szövetség Arany Fokozatú Elismerését, Antók László, Borbély István, Cziráné Bölcskei Mónika és Jámbor Csaba pedig a kiemelkedő munkájukért Oklevelet vehettek át.

Az este ünnepi vacsorával és zenés/táncos mulatozással zárult.

(Fotó: Pártos Ágnes)


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel