20 éve a település közbiztonságáért (+ fotók)

December 17-én tartott ünnepi közgyűlést a Hévízgyörk Polgárőr Egyesület, ahol megünnepelték húsz éves fennállásukat. 

Bazan Tibor polgármester felidézte a húsz évvel ezelőtti megalakulást majd méltatta a polgárőröket. Megköszönte munkájukat és, hogy a szabadidejüket fordítják a település közbiztonságára. Mint mondta, voltak zivataros időszakok, de mára normalizálódott a helyzet. Kiemelte az összefogás fontosságát, majd elismerő okleveleket adott át a Hévízgyörk Polgárőr Egyesület azon alapító tagjainak, akik máig a szervezetnél dolgoznak.

Dr. Bilisics Péter a Pest Megyei Polgárőr Egyesület elnöke is elismerően beszélt a szervezetről és azok tagjairól. Megköszönte, hogy a jelen kihívásaival megküzdő polgárőrök a tetteikkel bizonyítanak és segítik a település lakóinak szubjektív biztonságérzetét.

Alapító tagként a Pest Megyei Polgárőr Szövetség Arany fokozatú Elismerő Oklevelét kapta Bolbás János, Deme János, Kolesza Mihály, Nérer Pál és Péli Károly, kiemelkedő szolgálatteljesítésért, valamint önzetlen és áldozatkész munkájáért pedig Elismerő Oklevélben részesült Dóczi Tamás, Szalai Attila, Szőcsi Sámuel és Tóth Mózes.

Ezeken felül dr. Bilisics Péter a polgárőröknek és a mozgalomnak nyújtott kiemelkedő támogatásáért Arany fokozatú Elismerő Oklevelet adott át Bazan Tibor polgármesternek.

A rendezvény ünnepi vacsora elfogyasztásával zárult.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel