20 éves a Kiskunlacházi Polgárőr Egyesület

Díszvacsorával és elismerések átadásával ünnepelte alapításának huszadik évfordulóját december 9-én a Kiskunlacházi Polgárőr Egyesület.

Az ünnepségen a szervezetet és annak tagjait dr. Répás József köszöntötte, aki elmondta, hogy az Önkormányzat és a Polgárőrség között már a megalakulás után jó kapcsolat alakult ki, ami máig töretlen. Kinyilvánította, hogy amit a polgárőrök a város részére nyújtanak az mindenképpen hasznos és a lakosság is elismeri ezt. A város a közbiztonság terén az egyik fontos tagjaként tekint a szervezetre, amit anyagi és eszköztámogatással is igyekeznek kifejezni. Ennek egyik jó példája, hogy a polgárőr egyesület nemrégiben kapott egy több helységből álló irodarészt, ahol immár megfelelő körülmények között tudják végezni munkájukat.

2002-ben alakult az egyesület, amely működésében ugyan voltak kisebb-nagyobb hullámvölgyek, de mára teljesen rendbe lett rakva a gazdasági háttér, jogszabályok szerint működnek és a tagság hangulata is sokkal jobb lett – monda Gréczi Zoltán Péter egyesületi elnök. – A jelenleg harmincöt fős szervezet biztos anyagi háttérrel működik, pályázatokat nyertek/nyernek. Erre példa, hogy a közelmúltban egy új Suzukit nyertek a Pest Megyei Polgárőr Szövetség pályázati támogatásával. Jó a kapcsolatuk a hatóságokkal és a közterület-felügyelettel is.

Az ünnepségen dr. Bilisics Péter a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke megköszönte a polgárőrök áldozatkész munkáját, a családtagjaiknak a támogatást, majd meglepetésként a polgárőr egyesületnek egy robogót adott át, amit Gréczi Zoltán Péter örömmel vett át.

Ezután az egyesületi elnök elismerő okleveleket adott át, majd egy jó hangulatú vacsorával zárták az estét.

20 éves a Kiskunlacházai Polgárőr Egyesület


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel