2023-ban is sikeres volt az együttműködés

A Pilisszentlászlói Polgárőr- és Önkéntes Tűzoltó Egyesület évek óta együtt működik a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóságával, hogy közös szolgálatokkal védjék a természetvédelmi területet. Mint kiderül, ez az együttműködés hatékony és gyümölcsöző.

Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága minden évben értékeli a két szervezet közötti együttműködést. Így történt ez év januárban is, amikor a 2023-as évben végzett közös munkáról adtak számot.

Halász Antal általános igazgatóhelyettes levélben fejezte ki köszönetét a Pilisszentlászlói Polgárőr- és Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnökének, elnökhelyettesének, valamint valamennyi tagnak a természet megőrzéséért folytatott munkához, és egyben reményét fejezi ki, hogy az Igazgatóság és a Pilisszentlászlói Polgárőr- és Önkéntes Tűzoltó Egyesület együttműködése a jövőben is töretlen marad.

A levelet itt olvashatják:


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel