4 perc alatt értek a helyszínre

2023. április 2-án délután 4 óra előtt nem sokkal kapott riasztást a Budakeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, hogy ég egy ház Budakeszin. A hívást követően négy perc alatt a helyszínre ért az egyesület kocsija.

Elsőként ért Budakeszire, a Gall utcába a Budakeszi ÖTE egyik tagjával a helyi Polgárőrség ügyeletese, ahol égett egy faház felső szintje. Az önkéntesek az épületbe behatoltak, majd több porral oltóval a lánggal égést sikerült megfékezniük. Az időközben kiérkező II. kerületi hivatásos tűzoltók az önkéntes tűzoltókkal közösen aztán véglegesen eloltották a tüzet.


Értesüléseink szerint a gyorsaságnak és az önkéntes tűzoltók szakmai felkészülésének is köszönhető, hogy a ház lakható maradt. A tűzesetben szerencsére nem sérült meg senki.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel