A kis segítség is lehet nagy segítség

A segítség legyen bármilyen kicsi, az mindig jókor jön. Talán ezt gondolhatja az az idős nő is, aki elveszett lakáskulcsai miatt került szorult helyzetbe február 24-én, Tápiószőlősön.

Jelzés érkezett a Tápiószőlősi Polgárőr Egyesület 24 órás készenléti ügyeletére, hogy egy 84 éves idős néni az utcán elesett, ráadásul valahol elhagyta a lakáskulcsát is és emiatt nem tud bejutni otthonába – meséli Halupka István egyesületi elnök. – A készenlétvezető és járőrtársa azonnal a helyszínre indult és megnyugtatták az idős nőt, hogy segítenek neki. Próbálták megtalálni az elveszett kulcsokat, de nem jutottak eredményre. A néninek nem volt a közelben elérhető rokona, így a Rendőrséggel egyeztetve, kerítettek egy szakembert aki elvégezte a zárcserét, így az idős hölgy a késő esti órákra már otthona biztonságában tudhatta magát.

Másnap reggel a polgárőrség felkereste az elérhető rokonságot és tájékoztatta az éjjel történt eseményekről. A rokonság hálás köszönetét fejezte ki az egyesületnek.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel