A pálya mellett is bizonyítottak a polgárőrök (+ fotók)

Évek óta jó az együttműködés a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség és az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatósága között, ezért már nem is okozott meglepetést, amikor a polgárőröket kérték fel, hogy segítsenek a július 30-án, Maglódon megtartott Pest Vármegyei Szuperkupa-döntő mérkőzés biztosításában.

Mivel nem ez volt az első alkalom, ezért a polgárőrök már rutinosan fel tudtak készülni a feladatra. Tudták, hogy segítsék a parkoltatást, irányítsák a stadion környékén a forgalmat, felügyeljék a rendet a sportlétesítmény lelátóin.  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség Készenléti és Ellenőrzési egységen felül Dunakesziről, Ócsáról Pátyról és Budaörsről érkezett 13 polgárőr. A nagy melegre való tekintettel nekik szendvicseket, üdítőitalokat, ásványvizet, illetve korlátlan kávéfogyasztást biztosított a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség.    

A mérkőzés előtt dr. Bilisics Péter még időben tájékoztatta a Katasztrófavédelmet és a Rendőrséget a rendezvényről.

 A 11. Pest vármegyei szuperkupa-döntő biztosítási szempontból probléma nélkül ért véget, de a szurkolók nem maradtak izgalmak nélkül. A Vecsési FC – Gödöllői SK mérkőzésen az egyik gödöllői játékost hordágyon kellett levinni a pályáról, a mentők őt szárkapocscsont töréssel szállították kórházba, a vecsési csapat pedig egy piros lap miatt 10 játékossal játszott. A gödöllőiek végül 2:0 -ra nyerték a döntőt.

Benkő Tamás az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság igazgatója személyesen köszönte meg a polgárőrök felelősségteljes munkáját.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel