A polgárőrök szakmai tudása is segített

2023 első napján a Tápiószőlősi Polgárőr Egyesület Gerje Kutató Mentő Csoportjának szakmai tudására szükség volt egy közúti balesetnél.

Január elsején délután egy személyautó csapódott Tápiószőlős Fő útján az út menti árokba, ami megrongált egy kerítést illetve egy gázvezetéket is, amiből aztán erősen szivárgott a gáz. A polgárőrök a helyszínre érve azonnal jelezték a történteket a 112 központi segélyhívón a rendőröknek, illetve EDR rádión tájékoztatták a Katasztrófavédelem Műveletirányítási Központját.

A gépjárműben ketten utaztak, és mivel mindketten megsérültek, őket az Országos Mentőszolgálat szállította a ceglédi kórházba.

A polgárőrök a hatóság munkáját is segítették, majd a hivatásos szervek távozása után addig a helyszínen maradtak, míg a szakemberek megjavították és biztonságossá tették a sérült gázvezetéket.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel