A vadakat is védeni kell!

Nem csak az ingó és ingatlan vagyonokat, de a vadon élő vagy háziállatokat is védelmeznie kell az embernek.

November 10-én a reggeli órákban kapta a bejelentést a Tápiószőlősi Polgárőr Egyesület 24 órás Készenléti Ügyelete egy felelősségteljes állampolgártól, miszerint kutyák támadtak meg egy őzet a település határában. A készenlétvezető azonnal értesítette a területileg illetékes Vadásztársaságot, és közös erővel próbálták megmenteni a vadat.  Sajnos a szakemberek gyors reagálása sem tudta már megmenteni az állat életét.

A Polgárőrség ezúton is felhívja a figyelmet a felelős állattartás szabályainak betartására. Ez a gyermekeink, a vad- és haszonállatok, illetve a házi kedvencek védelmében is kiemelkedően fontos. Jusson eszünkbe a Kisherceg írója, Antoine de Saint-Exupéry szavai:

„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.”
(Fotó: citatum.hu)Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel