A vadakat is védeni kell!

Nem csak az ingó és ingatlan vagyonokat, de a vadon élő vagy háziállatokat is védelmeznie kell az embernek.

November 10-én a reggeli órákban kapta a bejelentést a Tápiószőlősi Polgárőr Egyesület 24 órás Készenléti Ügyelete egy felelősségteljes állampolgártól, miszerint kutyák támadtak meg egy őzet a település határában. A készenlétvezető azonnal értesítette a területileg illetékes Vadásztársaságot, és közös erővel próbálták megmenteni a vadat.  Sajnos a szakemberek gyors reagálása sem tudta már megmenteni az állat életét.

A Polgárőrség ezúton is felhívja a figyelmet a felelős állattartás szabályainak betartására. Ez a gyermekeink, a vad- és haszonállatok, illetve a házi kedvencek védelmében is kiemelkedően fontos. Jusson eszünkbe a Kisherceg írója, Antoine de Saint-Exupéry szavai:

„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.”
(Fotó: citatum.hu)Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel