Adventi programok polgárőr támogatással

A helyi polgárőrök jóvoltából a vármegye számos pontján, így Abonyban is biztonságban vannak a karácsonyi vásárra kilátogatók.

Az önkormányzat felkérésére az Abony Városi Polgárőrség polgárőrei az adventi hétvégeken fokozottan figyelnek a város főterén rendezett karácsonyi vásár biztonságára. Segítik a parkolást, ügyelnek a színpadnál, az ideiglenesen felállított műjégpályánál, a vásározóknál a rendre, lesik a zsebeseket, ha valaki útmutatást kér segítenek az eligazodásban és mindent megtesznek, hogy a lakosság önfeledten tudjon szórakozni. Tegnap például négy polgárőr látott el önkéntes szolgálatot 15 órától 21 óráig.   


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel