Ájult férfi a padon

Eszméletlen férfit látott el a polgárőrből, rendőrből és közterület-felügyelőből álló járőrtrió tegnap Budakeszin.

A Budakeszi Rendőrőrs körzeti megbízottja a Budakörnyéki Közterület-felügyelet munkatársa, valamint a Budakeszi Polgárőrség polgárőre február 23-án közös járőrszolgálatot láttak el, amikor észrevették, hogy a város egyik parkjában, az egyik padon fekszik egy férfi. Odamentek a jól szituáltnak tűnő személyhez, aki a hangos szóra, erős rázásra sem reagált. A járőrszolgálat megállapította, hogy a férfi légzése normális, pulzusa gyenge, ám reflexei teljesen hiányosak. Azonnal segítséget kértek az Országos Mentőszolgálattól. Miközben elindult a mentőautó a megadott helyszínre, a mentésirányítás folyamatos instrukciója mellett, a 60 év körüli, okmányai alapján nem helyi illetőségű eszméletlen beteget megfelelő helyzetbe segítették és megkezdték helyszíni szakszerű ellátását. A mentőautó kiérkezéséig az állapotát figyelemmel kísérték, a mentésirányítással a kapcsolatot folyamatosan tartották.

A tíz perc alatt megérkező mentők az alapvizsgálatokat követően hordágyra helyezték és kórházba szállították a férfit.

A polgárőrből, rendőrből és közterület-felügyelőből álló trió a lelkiismeretességüknek köszönhetően nagy valószínűséggel megmentették az ájult férfit férfit a végzetes kihűléstől.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel