Ájult férfi a padon

Eszméletlen férfit látott el a polgárőrből, rendőrből és közterület-felügyelőből álló járőrtrió tegnap Budakeszin.

A Budakeszi Rendőrőrs körzeti megbízottja a Budakörnyéki Közterület-felügyelet munkatársa, valamint a Budakeszi Polgárőrség polgárőre február 23-án közös járőrszolgálatot láttak el, amikor észrevették, hogy a város egyik parkjában, az egyik padon fekszik egy férfi. Odamentek a jól szituáltnak tűnő személyhez, aki a hangos szóra, erős rázásra sem reagált. A járőrszolgálat megállapította, hogy a férfi légzése normális, pulzusa gyenge, ám reflexei teljesen hiányosak. Azonnal segítséget kértek az Országos Mentőszolgálattól. Miközben elindult a mentőautó a megadott helyszínre, a mentésirányítás folyamatos instrukciója mellett, a 60 év körüli, okmányai alapján nem helyi illetőségű eszméletlen beteget megfelelő helyzetbe segítették és megkezdték helyszíni szakszerű ellátását. A mentőautó kiérkezéséig az állapotát figyelemmel kísérték, a mentésirányítással a kapcsolatot folyamatosan tartották.

A tíz perc alatt megérkező mentők az alapvizsgálatokat követően hordágyra helyezték és kórházba szállították a férfit.

A polgárőrből, rendőrből és közterület-felügyelőből álló trió a lelkiismeretességüknek köszönhetően nagy valószínűséggel megmentették az ájult férfit férfit a végzetes kihűléstől.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel