Árokba csúszott az autó

Valószínűleg nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel ment az a személyautó, melynek vezetője tegnap reggel elvesztette a jármű felett a kontrollt és Dány mellett az út menti árokba csapódott. A mentést a dányi polgárőrök segítették. 

Balesethez riasztották a dányi polgárőröket december 3-án szombaton reggel, ugyanis a 3102-es úton egy személyautó az árokba csúszott. A baleset helyszínére forgalomirányításhoz a Rendőrség kérte a helyi polgárőröket.

 A balesetnek két sérültje volt, a helyszínre két mentőautó, köztük egy gyermekmentő is érkezett. A sérülteket elvitték, a sérült autót elszállították – közölte a Pest Megyei Polgárőr Szövetség 24 órás szakmai ügyelete.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel