Autó az árokban

Megcsúszott és kerekekkel felfelé az árokban landolt egy személyautó december 9-án Páty határában.

Lakossági bejelentés érkezett a polgárőrökhöz, hogy Pátyon a Zsámbéki kanyarban a lassító szigetnél egy személyautó lesodródott az útról és az árokba csúszott.

A Pest Megyei polgárőr Szövetség 24 órás szakmai ügyeletének tájékoztatása szerint 17:30-kor ért oda a területileg illetékes polgárőr aki miután megállapította, hogy személyi sérülés nem történt értesítette a Rendőrséget, majd segített forgalom irányításában. A balesetet feltehetően nem az útviszonyoknak megfelelő sebesség okozhatta.  


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel