Autó borult az árokba Pilisszántó és Pilisvörösvár között

Január 23-án, vasárnap a Pilisjászfalu Polgárőrség közös szolgálatot látott el a rendőrséggel, amikor a Tevékenység Irányítási Központ jelezte, hogy fejtetőre borult egy autó Pilisvörösvár és Pilisszántó között.

Polgárőrök rendőrök mentők siettek a helyszínre, ahol kiderült, hogy a gépjárműben egy nő és egy gyerek ült. Szerencsére személyi sérülés nem történt. A műszaki mentés alatt a Pilisvörösvári Liget Polgárőrség és a Pilisjászfalui Polgárőrség biztosította a mentési munkák alatt a teljes útzárt – közölte Gönczi Péter a Pilisjászfalui Polgárőrség vezetője. 

Olvassa el ezt is:

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel