Az utolsó percben, de megérkezett a segítség

Öngyilkos akart lenni az a nő, akit a budakeszi rendőrök és polgárőrök szerencsére még időben megtaláltak.

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség 24 órás Szakmai Ügyeletének tájékoztatása szerint december 14-én az esti órákban, az egyik Budakeszin élő polgárőr éppen a legnagyobb közösségi portált nézte, amikor meglátta, hogy az egyik ismerőse az öngyilkossági szándékáról posztolt. A polgárőr nem hezitált, azonnal értesítette a Budakeszi Városi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Egyesület elnökét, aki egyből felvette a kapcsolatot a Rendőrség helyi körzeti megbízottjával. A polgárőrök az ismerősökön keresztül percek alatt kiderítették a nő lakcímét, és a rendőrrel közösen azonnal a helyszínre siettek.

A polgárőr-rendőr páros szerencsére még időben érkezett. Az illető még eszméleténél volt, bár már nehezen kommunikált. Mivel több levél gyógyszert vett be, és alkoholt is fogyasztott, az időközben kiérkező Mentőszolgálat munkatársai a hölgyet egyből kórházba szállították.


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel