Az utolsó percben, de megérkezett a segítség

Öngyilkos akart lenni az a nő, akit a budakeszi rendőrök és polgárőrök szerencsére még időben megtaláltak.

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség 24 órás Szakmai Ügyeletének tájékoztatása szerint december 14-én az esti órákban, az egyik Budakeszin élő polgárőr éppen a legnagyobb közösségi portált nézte, amikor meglátta, hogy az egyik ismerőse az öngyilkossági szándékáról posztolt. A polgárőr nem hezitált, azonnal értesítette a Budakeszi Városi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Egyesület elnökét, aki egyből felvette a kapcsolatot a Rendőrség helyi körzeti megbízottjával. A polgárőrök az ismerősökön keresztül percek alatt kiderítették a nő lakcímét, és a rendőrrel közösen azonnal a helyszínre siettek.

A polgárőr-rendőr páros szerencsére még időben érkezett. Az illető még eszméleténél volt, bár már nehezen kommunikált. Mivel több levél gyógyszert vett be, és alkoholt is fogyasztott, az időközben kiérkező Mentőszolgálat munkatársai a hölgyet egyből kórházba szállították.
Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel