Baleseti sérültön segített a polgárőr

Gázolásos baleset történt augusztus 11-én Páty és Zsámbék között. A polgárőr éppen a baleset után ért a helyszínre.

Pátyról Zsámbék irányába ment autójával a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség egyik polgárőre, amikor a főúton keresztben egy konténeres autóra lett figyelmes, ami előtt a földön feküdt egy férfi. Rögtön megállt, hogy tudjon segíteni, ha kell. Akkor látta, hogy a kerékpáros fiatal fiú a bicikli mellette összetörve és a teherautó sofőrje épp próbálja felállítani a sérültet. 

A polgárőr hölgy azonnal átvette az irányítást, rászólt a sofőrre, hogy ne mozdítsa meg a sérültet, majd megkezdte a kerékpáros megvizsgálását, ellátását. Bal kézfeje eltörött, test szerte zúzódás horzsolás volt látható, a beteg fájlalta a hátát, de a legnagyobb gondot még is az okozta, hogy többször is elvesztette eszméletét, ami agyrázkódásra utalt.  

A kiérkező mentők a 16 éves fiút azonnal kórházba szállították, a rendőrök pedig elvégezték a nyomrögzítést és a helyszínelést.  

 Bár a polgárőr emiatt majd egy órát elkésett eredeti céljáról, de öröm tölti el, hogy tudott segíteni egy bajbajutott fiatalon.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel