Bátran farsangolhattak a gyerekek

Farsangi bált szervezett a budaörsi Herman Ottó Általános Iskola február 9-én az intézmény diákjainak, melynek biztonságos lebonyolításához a polgárőrök segítségét kérték.

Turcsik Viktor, az iskola igazgatója kérte fel a polgárőrök elnökét, dr. Bilisics Pétert, hogy segítsenek a farsangi bál alatt, segítsék a környéken a parkolást, illetve az iskola területén belül a rendfenntartást.

Dr. Bilisics Péter tájékoztatása szerint az ünneplés eseménytelenül zajlott le. Tíz polgárőr volt 15-22 óra között szolgálatban, az épületen belül fehér pólóban, kint pedig téli ruházatban és láthatósági mellényben. A polgárőrök ellátását – mint kávé, tea, szendvics, ásványvíz stb. – a Polgárőrség saját költségén biztosította.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel