Beköltözött a dzsungel Abony belvárosába

Sokszor előfordul, hogy a polgárőröket felkérik egy-egy sportrendezvény vagy koncert biztosítására, de az igazán ritkaság számba megy, ha színházi produkcióhoz kérik a segítségüket. Nos, ez történt július 22-én Abonyban, ahol egy színházi előadás erejéig dzsungel lett a belvárosból.

Július 22-én a Falka, vagyis a Fiatalok Alkotói Közössége Abony társulata adta elő a város főterén a Dés László, Geszti Péter és Békés Pál által fémjelzett Dzsungel Könyve című magyar musicalt.  A FALKA feldolgozása megtartotta az eredeti történet valódi tanításait a befogadásról és a kitaszítottságról, a születésről és halálról, a csapatról és a magányról, vagyis minden olyat, ami előfordulhat egy farkasok közt nevelkedő gyerekkel. Az előadás koncepciójában fontos szerepet kapott, hogy a felnőttek számára is tudjon valami újat mutatni, a sokat látott nézők is találtak benne olyan leckét, amely számukra elgondolkodtató volt.

A szabadtéri színpadi produkcióra nagyon sokan voltak kíváncsiak, ezért az Abony Városi Polgárőrség tagjai komolyan készültek a feladatra. Az előadás zökkenőmentesen zajlott le, a nézők is biztonságban érezhették magukat, illetve autóikat, ami köszönhető a felelősségteljesen dolgozó nyolc polgárőrnek is.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel