Besurranót fogtak Piliscsabán

Besurranótolvaj akart illetéktelenül bejutni május 27-én az egyik piliscsabai házba. Kárvolt, hisz a helyi polgárőrök segítségével hamar lebukott és fény derült egyébként is hosszú bűnlajstromára.

Május 27-én, pénteken 19 óra után nem sokkal kapta a lakossági bejelentést a helyi polgárőrség vezetője, hogy Piliscsabán, a Hársfa utca egyik portájára bement egy férfi, aki a ház bejárati ajtajára is rányitott. Miután a házban tartózkodó kérdőre vonta cselekedetét először parfümárusnak mondta magát a hívatlan vendég majd egy pohár vizet kért. Miután az illető sietve távozott a tulaj értesítette a Polgárőrséget, ők pedig a Rendőrséget. A körzeti megbízott a térfigyelő kamerák felvételeinek segítségével beazonosította az elkövetőt, akit a rendőrjárőr a Fő úton hamarosan el is fogott.

Kiderült a férfinak több oldalas priusza van, már börtönben is ült különböző bűncselekmények miatt, sőt az elfogáskor is szerepelt a körözésben. A rendőrök a férfit előállították – közölte Simon Gyula, a Piliscsabai Polgárőr Egylet vezetője.

Olvassa el ezt is:

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel