Biztosították a felvonulást

„Világítsuk be Budaörsöt és adjunk láthatóságot a jelenlegi oktatási helyzetnek” címmel fáklyás felvonulást szerveztek a budaörsi oktatási és nevelési intézmények 2022. október 26-án, amit a rendőrök mellett a polgárőrök is biztosítottak.

A demonstrálók félpályás útzár biztosításával vonultak a Budaörs Város Önkormányzatától a Templom térre. A közrend és közlekedés biztosítását a rendőrökkel közösen a polgárőrség segítette.

Dr. Bilisics Péter a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke elmondta, hogy a Pest Megyei Polgárőr Szövetség Készenléti és Ellenőrzési Egységének motorosai, a budaörsi, budakeszi, törökbálinti, pátyi, ócsai, halásztelki polgárőrök három járási koordinátor (Budakeszi, Érd, Szigetszentmiklós) vezetésével, majd 30 fővel balesetmentesen biztosították az eseményt.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel