Csúszós úton rohant egymásba 2 autó

Halálos közúti baleset történt november 5-én nem sokkal sötétedés után Abony és Kőröstetétlen között, ahova a Katasztrófavédelem kérte a polgárőrök segítségét.

A Kőröstetétlen és Abony közötti 4616-os úton, a 6. kilométer közelében rohant egymásba két személyautó. A Tápiószőlősi Polgárőr Egyesület Gerje Kutató-mentő Csoport készenlétvezetője

azonnali intézkedésként értesítette az Abonyi Polgárőr Egyesület vezetőjét a történtekről és kérte, ha kapacitásuk engedi, nyújtsanak segítséget a helyszínen, akik három fővel azonnal elindultak.

A balesetnél összesen hat embert emeltek ki a ceglédi hivatásos tűzoltók a roncsokból, akik feszítővágót is használtak a műszaki mentés során.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, egy 71 éves férfi és egy 9 éves kislány a helyszínen életét vesztette, többen pedig megsérültek.

A baleset idején a főút forgalmát rendőrök és polgárőrök Abonyba terelték. A polgárőrök a kármentés, illetve a helyszínelés befejeztéig segítették a társszervek munkáját.

(Fotó: Donka Ferenc)


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel