Délután tanulás, este közös akció

Interaktív intézkedéstaktikai képzés tartott november 17-én a Ceglédi Rendőrkapitányság az illetékességi területükön szolgálatot teljesítő polgárőr egyesületek számára.

Először a városi kapitány fejezte ki köszönetét a járásban szolgálatot teljesítő polgárőröknek a munkájukért.

Ezután a polgárőrök a rendőrök segítségével átvették a Polgárőr Törvény vonatkozó szabályzásait illetve egy rövid eszmecsere keretein belül megbeszélték a feltett kérdésekre a válaszokat. Ezt követően ifj. Halupka István végzős rendvédelmi technikumi tanuló (Tápiószőlősi Polgárőr Egyesület) illetve ifj. Vonák Sándor (Cegléd Bede Polgárőr Egyesület) polgárőrök részvételével intézkedéstaktikai bemutatót tartottak. 

Halupka István Járási Polgárőr Koordinátor köszönetét fejezte ki a kapitányság hozzáállásáért és jövőbeni eredményes közös szolgálatok reményében kérte a hasonló képzések folytatását, majd a rendőrök és polgárőrök egy közös akcióban vettek részt.

 • Polgárőrök is segítették a kulturális gálát
  Idén is megtartotta az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége a Regionális Kulturális Gáláját.
 • Biztonságban lezajlott Abonyban a szalagavató
  November utolsó szombatján rendezték meg Abonyban a Kinizsi Pál Gimnázium szalagavató ünnepségét, melyet a hagyományoknak megfelelően idén is a helyi polgárőrök biztosítottak.
 • Ünnepeltek a polgárőrök Dunakeszin
  Polgárőr Napot szervezett 25-én a Dunakeszi Alsó Polgárőr Egyesület, ahol kötetlen módon tudták megünnepelni amit ebben az évben elértek.
 • Még mindig nem késő felkészülni
  Vannak, akik még mindig nem vették tudomásul, hogy november vége van, vagyis másképp kell vezetni, mint nyáron. Aztán ha megcsúszik az autó a nedves, faleveles úton, még ők vannak meglepve. Ki érti ezt?
 • Még időben jött a segítség
  Öngyilkos akart lenni egy férfi november 21-én Albertirsán, de szerencsére egy polgárőr még idejében meg tudta azt akadályozni.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas migráció motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés évforduló újlengyel