Dunaharasztiban is áldozatot szedett a tűz

Csütörtök reggel fél nyolckor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy kigyulladt és terjes terjedelmében ég egy negyven négyzetméteres, kétszobás családi ház Dunaharasztiban, a Széchenyi István utcában. 

A lángok a lakóépületről egy személygépkocsira és egy fenyőfára is átterjedtek. A szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók négy járművel vonultak az esethez. A tűzoltók oltás közben a lakóépület egyik szobájában egy idős férfit találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. Nem kizárt, hogy a tüzet dohányzás okozta, de a keletkezési okokat és a körülményeket a katasztrófavédelem vizsgálja.  

A hideg időben megemelkedik a lakástüzek száma, érdemes jobban figyelni egyedül élő rokonainkra, ismerőseinkre, szomszédjainkra. 

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel