Dunaharasztiban is áldozatot szedett a tűz

Csütörtök reggel fél nyolckor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy kigyulladt és terjes terjedelmében ég egy negyven négyzetméteres, kétszobás családi ház Dunaharasztiban, a Széchenyi István utcában. 

A lángok a lakóépületről egy személygépkocsira és egy fenyőfára is átterjedtek. A szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók négy járművel vonultak az esethez. A tűzoltók oltás közben a lakóépület egyik szobájában egy idős férfit találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. Nem kizárt, hogy a tüzet dohányzás okozta, de a keletkezési okokat és a körülményeket a katasztrófavédelem vizsgálja.  

A hideg időben megemelkedik a lakástüzek száma, érdemes jobban figyelni egyedül élő rokonainkra, ismerőseinkre, szomszédjainkra. 

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel