Durva baleset volt Piliscsaba és Tinnye között 

Július 30-án, szombaton 12 óra után közlekedési baleset történt Piliscsaba és Tinnye között, a Garancsi-tó után.

Egy Renault a szakadó esőben átsodródott a felezővonalon és összeütközött a szembe jövő kamionnal. Az autóban két felnőtt és két gyerek utazott.

Az értesítést követően a Piliscsaba Polgárőr Egylet tagjai azonnal a helyszínre indultak, hogy segítsenek a bajbajutottakon, illetve segítsék a mentési munkálatokat.

Bár a személyautó totálkárosra tört, a kiérkező mentőknek szerencsére csak a gépkocsi vezetőjét kellett ellátniuk. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útzárt rendelt el a hatóság, a forgalom fél négy után indult meg.

Olvassa el ezt is:

 • Köszönet az angyaloktól
  Egy köszönőlevél érkezett minap a Pest Megyei Polgárőr Szövetséghez, melyet örömmel osztunk meg másokkal is.
 • Túraversennyel emlékezünk a lovas postásokra
  A Pest Megyei Polgárőr Szövetség támogatásával idén is megrendezésre kerül Újlengyelen a Postalovas 100 túralovagló verseny, mely – immár hagyományosan – a magyar lovas postásoknak állít emléket.
 • Újabb közúti baleset a veszélyes útszakaszon
  Szeptember 19-én délután érkezett egy ceglédberceli lakóstól a bejelentés a helyi polgárőrséghez, hogy a 4-es számú főút 63-as km szelvényében közlekedési baleset történt.
 • Elismerték a váci járási koordinátor munkáját
  Budapesten, az Országos Rendőr-főkapitányság épületében tartották meg szeptember 17-én a Járási Polgárőr Koordinátorok III. Fórumát, ahol az Országos Polgárőr Szövetség vezetése tájékoztatta a koordinátorokat az aktuális feladatokról.
 • Kóborló ló kóborolt
  Egy gazdájától elszökött és az autók mellett a közúton kóborló ló okozott kisebb galibát ma reggel Cegléd mellett, a 4-es főúton.

adomány baleset Beregdéda biztosítás Budapest Budaörs Ceglédbercel elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltévedt embercsempészet erdőtűz erőszak fórum Gyömrő Halásztelek határvédelem jutalom karitatív katasztrófavédelem keresés kitüntetés kommunikáció köszönet közgyűlés migráció mikulás Piliscsaba Pilisvörösvár pályázat tanács tolvaj Tápiószőlős tél tűz Tűzeset tűzoltás tűzvédelem Vihar Vác vírus életmentés újlengyel