Éberek voltak a ceglédi polgárőrök

Érdekes, nem mindennapi eset történt december 04-én a ceglédi polgárőrökkel.

Két ceglédi polgárőr december 4-én nem sokkal dél után egy rendszám nélkül közlekedő Suzukira lett figyelmes. Mivel mindkettőjükben megfogalmazódott, hogy ez az autó nem véletlenül közlekedik hatósági jelzés nélkül, ezért utánamentek miközben telefonon értesítették a Ceglédi Rendőrkapitányság járőrét. Az autó a Cegléd Örkényi úton megállt és a gépkocsivezető kiszállt. A polgárőrök közölték vele, hogy értesítették a Rendőrséget és addig maradjon a helyszínen. A gépkocsivezető közölte a polgárőrökkel, hogy nem várja meg a rendőröket, majd bepattant az autójába és az egyik polgárőrt majdnem elsodorva az erdőn keresztül elhajtott.

A helyszínre érkező rendőrök visszanézték a polgárőr autóban levő és mindent folyamatosa rögzítő fedélzeti kamera felvételét, melyen felismerték az illető személyt, akivel szemben már korábban is intézkedtek ittas gépjárművezetés miatt, illetve a gépkocsi forgalmi engedélyét és rendszámát is már elvették.

A rendőrök a polgárőrökkel közösen akciót indítottak a gépkocsivezető illetve az engedély nélkül közlekedő autó megtalálására, amit a polgárőrök még a sötétedés előtt nem sokkal meg is találtak.

(Fotó: illusztráció)


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel