Égett a textilüzem Dabason

Kigyulladt és szinte teljes terjedelmében égett egy üzemépület június 30-án, Dabason. A mintegy hatszáz négyzetméteres lemezborítású épületben textilipari alapanyagok és eszközök voltak.

A dabasi, a monori, a fővárosi és a szigetszentmiklósi hivatásos valamint a délegyházi és az ócsai önkéntes tűzoltók a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányítása mellett hét vízsugárral fékezték meg a lángokat, ami egy családi házat és más ingatlanokat is veszélyeztetett.

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség 24 órás Szakmai Ügyeletén dr. Bilisics Péter azonnal intézkedett, hogy több tucat polgárőr segítséget nyújtson a katasztrófa elhárítása során. Elsősorban forgalomirányítás, zárás, jelzőőri feladatokat láttak el a rendőrökkel közösen és ismét saját pénzen vásárolt ásványvizeket osztottak ki. A megyei elnök elmondta, hogy a dabasi, ócsai, nagytarcsai és a ceglédberceli polgárőrök több órán keresztül példásan helyt álltak, de a gyáli polgárőrök is készenlétben voltak.

Olvassa el ezt is:

Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel