Égett az aljnövényzet Üllőnél

Az egységek megkezdték a lángok oltását.

Az aljnövényzet, a nádas, valamint vágástéri hulladék égett Üllő külterületén, az Ócsa felé vezető út mellett. A tűzhöz a monori és a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a lángok oltását.

A monori és a fővárosi hivatásos, valamint a gyömrői és az üllői önkéntes tűzoltók hat vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet Üllő külterületén, az Ócsa felé vezető út mellett, ahol az aljnövényzet, a nádas, valamint vágástéri hulladék égett mintegy harminc hektáron. Az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az egységek munkáját erőgépek is segítették.

Helyszín: Üllő, 4603

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel