Egy percen múlt a férfi élete

Egy sínen fekvő férfiról érkezett bejelentés február 21-én a felsőpakonyi polgárőrökhöz. Szerencsére még időben tudtak intézkedni.

Csak a szerencsének köszönhető, hogy Polgárőr Egyesület Felsőpakony Biztonságáért egyik tagja éppen a közelben tartózkodott, így miután tudomást szerzett a történésről azonnal a helyszínre sietett és kisebb erőszakot alkalmazva lehúzta az illetőt a sínekről. Tényleg csak egy percen múlt, hogy nem történt tragédia, mert pont jött a vonat.


Hogy miért feküdt a férfi a sínre fülhallgatóval a fülében azt nem tudta megmondani, de a polgárőr érzékelte, hogy az illető nem teljesen beszámítható állapotban van, ezért a mentőktől kért segítséget.

A zavart tudatállapotú ukrán állampolgárt a mentők további vizsgálatokra kórházba szállították – adta hírül a felsőpakonyi Polgárőrség.

(fotó: illusztráció)


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel