Elsők lettek az örkényi polgárőrök

Kegyeibe fogadta idén a május elsejét ünneplő tömegeket az időjárás, így országszerte milliók vettek részt a megszámlálhatatlan mennyiségű programon.  Így volt ez Örkényen is.

Talán nem is volt Magyarországon olyan település, ahol ne ünnepelték volna így vagy úgy a munka ünnepét, és szinte mindenhol ott voltak a polgárőrök. Hol szervezőként, hol bemutatókat tartva szórakoztatták az érdeklődőket, hol toboroztak, vagy a biztosításban vettek részt, de sok polgárőr pihenéssel, szórakozással töltötte a napot.

Az Örkényi Polgárőr Egyesület például a városi főzőversenyen vett részt, ahol megnyerték a csülkös babgulyásunkkal az eső helyezést. A sütiversenyre a Polgárőrség Aranya fantázia nevű pohárdesszerttel indultak, amivel a második helyezést sikerült elnyerniük.


A majálison való részvétel a pihenésen túl csapatépítésnek is kiváló volt – mondja a napot összegezve Szilágyi László, az Örkényi Polgárőr Egyesület elnöke. – Mindenki számára izgalommal telt a készülődés és az ötletek gyűjtése, mivel és hogyan lehetne különlegessé, egyedivé tenni a versenyre benevezett ételünket. Büszke vagyok a csapatunkra, és hogy ezzel is jó hírét visszük az egyesületünknek.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel