Eredményt hirdettek a térítésmentes üdülési lehetőség kapcsán

Lezárult a Pest Megyei Polgárőr Szövetség tagszervezeteiben szolgálatot ellátó polgárőrök és hozzátartozóik részére kiírt térítésmentes üdülési lehetőséget biztosító pályázat és kihirdették a nyerteseket.

Ahogy arról a Facebookon és a honlapon is hírt adtunk, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség a tagszervezeteiben szolgálatot ellátó polgárőrök és hozzátartozóik részére térítésmentes üdülési lehetőséget biztosít három éjszakára Újlengyelen, a Gidrán Majorban. Mindezt azért, hogy ezzel is elismerje és megköszönje a Pest megyében szolgálatot teljesítő polgárőrök áldozatos munkáját.  
 
Dr. Bilisics Péter, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke ezúton is közzéteszi, hogy a Szövetség és partnerei támogatásával a pályázatban hét polgárőr családban összesen harminc főnek négy napon keresztül tudnak költségtérítés nélküli üdülési szolgáltatást biztosítani.

A szerencsésekkel az üdülési időpontokat a PMPSZ leegyeztette.

Gratulálunk és jó pihenést kívánunk a családoknak!

Olvassa el ezt is:

 • Köszönet az angyaloktól
  Egy köszönőlevél érkezett minap a Pest Megyei Polgárőr Szövetséghez, melyet örömmel osztunk meg másokkal is.
 • Túraversennyel emlékezünk a lovas postásokra
  A Pest Megyei Polgárőr Szövetség támogatásával idén is megrendezésre kerül Újlengyelen a Postalovas 100 túralovagló verseny, mely – immár hagyományosan – a magyar lovas postásoknak állít emléket.
 • Újabb közúti baleset a veszélyes útszakaszon
  Szeptember 19-én délután érkezett egy ceglédberceli lakóstól a bejelentés a helyi polgárőrséghez, hogy a 4-es számú főút 63-as km szelvényében közlekedési baleset történt.
 • Elismerték a váci járási koordinátor munkáját
  Budapesten, az Országos Rendőr-főkapitányság épületében tartották meg szeptember 17-én a Járási Polgárőr Koordinátorok III. Fórumát, ahol az Országos Polgárőr Szövetség vezetése tájékoztatta a koordinátorokat az aktuális feladatokról.
 • Kóborló ló kóborolt
  Egy gazdájától elszökött és az autók mellett a közúton kóborló ló okozott kisebb galibát ma reggel Cegléd mellett, a 4-es főúton.

adomány baleset Beregdéda biztosítás Budapest Budaörs Ceglédbercel elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltévedt embercsempészet erdőtűz erőszak fórum Gyömrő Halásztelek határvédelem jutalom karitatív katasztrófavédelem keresés kitüntetés kommunikáció köszönet közgyűlés migráció mikulás Piliscsaba Pilisvörösvár pályázat tanács tolvaj Tápiószőlős tél tűz Tűzeset tűzoltás tűzvédelem Vihar Vác vírus életmentés újlengyel