Eredményt hirdettek a térítésmentes üdülési lehetőség kapcsán

Lezárult a Pest Megyei Polgárőr Szövetség tagszervezeteiben szolgálatot ellátó polgárőrök és hozzátartozóik részére kiírt térítésmentes üdülési lehetőséget biztosító pályázat és kihirdették a nyerteseket.

Ahogy arról a Facebookon és a honlapon is hírt adtunk, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség a tagszervezeteiben szolgálatot ellátó polgárőrök és hozzátartozóik részére térítésmentes üdülési lehetőséget biztosít három éjszakára Újlengyelen, a Gidrán Majorban. Mindezt azért, hogy ezzel is elismerje és megköszönje a Pest megyében szolgálatot teljesítő polgárőrök áldozatos munkáját.  
 
Dr. Bilisics Péter, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke ezúton is közzéteszi, hogy a Szövetség és partnerei támogatásával a pályázatban hét polgárőr családban összesen harminc főnek négy napon keresztül tudnak költségtérítés nélküli üdülési szolgáltatást biztosítani.

A szerencsésekkel az üdülési időpontokat a PMPSZ leegyeztette.

Gratulálunk és jó pihenést kívánunk a családoknak!

Olvassa el ezt is:

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel