Februárban is tűzvédelmi teszt

Elkészült az Országos Tűzmegelőzési Bizottság huszadik online tűzvédelmi tesztje.

Az év második kvízében szereplő kérdések elsősorban a lakástüzek megelőzésére, a fűtési időszak kockázataira hívják fel a figyelmet.

Teljesen nyilvánvaló, hogy csakis olyan esetekben kezdhetünk tüzet oltani, vagy a veszélyben lévő tárgyainkat menteni, ha ezzel nem kockáztatjuk testi épségünket. Ha valaki nem biztos abban, hogy a tüzet biztonságosan el tudja oltani, inkább hagyja el a lakást. Egyebek mellett ezekre a helyzetekre is felkészíti az olvasót az Országos Tűzmegelőzési Bizottság legújabb interaktív tesztje, amely arra vonatkozóan is hasznos tanácsokat ad, miként segíthetjük az adott esethez kiérkező tűzoltók munkáját. 

A tesztbe foglalt tudásanyag olyan ismereteket közöl, amelyeket időnként kifejezetten hasznos felfrissíteni, vagy gyerekeinknek továbbadni. 

huszadik tűzvédelmi teszt már elérhető!

Töltse ki korábbi tesztjeinket is!

Segítheti is munkánkat, a visszajelzések alapján megtudjuk, hogy a jövőben milyen tűzmegelőzési témákban szükséges pontosítani, bővíteni az ismereteket.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel