Februárban is tűzvédelmi teszt

Elkészült az Országos Tűzmegelőzési Bizottság huszadik online tűzvédelmi tesztje.

Az év második kvízében szereplő kérdések elsősorban a lakástüzek megelőzésére, a fűtési időszak kockázataira hívják fel a figyelmet.

Teljesen nyilvánvaló, hogy csakis olyan esetekben kezdhetünk tüzet oltani, vagy a veszélyben lévő tárgyainkat menteni, ha ezzel nem kockáztatjuk testi épségünket. Ha valaki nem biztos abban, hogy a tüzet biztonságosan el tudja oltani, inkább hagyja el a lakást. Egyebek mellett ezekre a helyzetekre is felkészíti az olvasót az Országos Tűzmegelőzési Bizottság legújabb interaktív tesztje, amely arra vonatkozóan is hasznos tanácsokat ad, miként segíthetjük az adott esethez kiérkező tűzoltók munkáját. 

A tesztbe foglalt tudásanyag olyan ismereteket közöl, amelyeket időnként kifejezetten hasznos felfrissíteni, vagy gyerekeinknek továbbadni. 

huszadik tűzvédelmi teszt már elérhető!

Töltse ki korábbi tesztjeinket is!

Segítheti is munkánkat, a visszajelzések alapján megtudjuk, hogy a jövőben milyen tűzmegelőzési témákban szükséges pontosítani, bővíteni az ismereteket.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel