Felismerték a körözött személyt

Július 21-én este általános járőrszolgálatot teljesítettek az abonyi polgárőrök, amikor felismertek egy kiskorú személyt, akit a Rendőrség körözött.

A polgárőrök azonnal értesítették a rendőrséget és azok kiérkezéséig a keresett személyt a helyszínen tartották.

22-én hajnali 2 órakor egy balesethez siettek. Elsőként a helyszínre érve teljes útzár mellett biztosították a helyszínt. A baleset az okozó fél közel 120 km/óra sebességgel közlekedett a településen belül. A gyorshajtás illetve az ittas vezetés miatt gépjárművezető vezetői engedélyét a rendőrök a helyszínen bevonták majd az illetőt előállították.

A polgárőrök a baleseti helyszínelő munkáját is segítették, majd közreműködtek a sérült gépjárművek elszállításában, az úttest megtisztításában.


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel