Figyelemfelhívás az erőszak ellen 

November 25-én van a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja, és ennek kapcsán figyelemfelhívó szabadtéri kiállítás nyílt Budaörs belvárosában.

A kiállítás célja felhívni a figyelmet a nők elleni bántalmazásra, felszólalni ellene és utat mutatni azoknak, akik erőszakos cselekmények áldozatai a hétköznapokban.

A Budaörsi NŐ a Romano Glaszo együttessel együttműködve a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapjára egy különleges fotókiállítással készült. A „NINCS minden rendben!” fotókiállítás olyan hétköznapi szituációkat mutat be a Romano Glaszo együttes tagjainak segítségével, amelyek bármikor megtörténhetnek velünk, szomszédjainkkal, barátainkkal. Nincs rendben az, hogy egy édesapa bántalmazza a gyermekét, vagy az, hogy egy anyának azért kelljen nélkülöznie, mert az ebédpénz elment alkoholra. Nem lehet elfogadott, hogy a végkimerülésig hajszoljanak valakit azért, hogy jobban teljesítsen, vagy erőszakkal kényszerítsék annak megtételére, amit nem szeretne.

Nagyon fontos, hogy ne kifogásokat keressünk, vagy mentségeket azok számára akik rosszul bánnak velünk, hanem megoldásokat a problémára.

Segítsünk a bajba jutottakon és merjünk segítséget kérni, mert áldozatnak lenni nem szégyen!

A képeket november 27-ig lehet megtekinteni ezen a helyszínen.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel