Gépkocsifeltörőt fogtak a polgárőrök

Autót próbált meg elkötni egy férfi október 28-án éjszaka Cegléden, de éberek voltak a helyi polgárőrök, így a terve meghiúsult.

A Cegléd II. Polgárőr Egyesület járőrei október 28-án este egy átlagos szolgálatot kezdtek meg, ám éjfél előtt nem sokkal egy férfire lettek figyelmesek, aki az út közepén sétált. Ekkor csak figyelmeztették, hogy a járdán közlekedjen, ám a férfi gyanús lett számukra és távolról figyelemmel kísérték mozgását. A polgárőröknek nem kellett sokáig figyelniük, hisz az ismeretlen férfi egy parkoló Suzuki gépkocsihoz ment, majd annak vezető oldali ablakát résnyire lehúzta, benyúlt, majd a gépkocsi ajtaját kinyitotta. Az autó riasztója azonnal megszólalt így a polgárőrök rögvest odamentek és a férfit a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

A polgárőrök a rendőrök kérésére segítséget nyújtottak a tulajdonos kiértesítésében is.

A rendőrök az autófeltörőt előállították – tudtuk meg Osgyáni Józsefné egyesületi elnöktől.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel