Gratuláció és köszönet Budaörs polgármesterétől

Írásban fejezte ki köszönetét és gratulációját Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere a Budaörsi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Közhasznú Egyesületnek, valamint annak vezetőjének annak kapcsán, hogy július 8-án Lakiteleken, az Országos Polgárőr Napon a város és lakossága biztonságát szolgáló polgárőrség támogatásáért Budaörs Önkormányzata megkapta a „Polgárőr Város” kitüntető címet.

Mint levelében írta: A helyi polgárőrség önzetlen munkájának komoly szerepe van abban, hogy a közel harmincezer fős Budaörs biztonságos város.

A levél itt olvasható:


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel