Gyakorlatoztak a légi polgárőrök (+ videó)

Folyamatosan gyakorolnak a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség légi polgárőrei, hogy egy esetleges bevetésnél már minden biztonságosan, rutinszerűen menjen.

A Pest vármegyei légijárőrök február 15-ére tervezett berepülési szolgálatukat az előre meghatározott feladatoknak a gyakorlásával töltötték. A berepülés során modellezték, hogy mennyire tudják a repülési magasságot, vagyis az optimális észlelési távolságot tartani hegyvidéken, annak a függvényében, hogy egy bármikor bekövetkező műszaki hiba vagy egy motorleállás esetében még biztonságosan eljussanak egy vészleszálló területre. Ez határozza meg, hogy milyen mélységig, mekkora területen tudnak észlelni eltűnt személyt, parlagfűves területet vagy illegális hulladék lerakás, fakivágás tevékenységet.

A berepülés a börzsönyi hegyek felett csípős hidegben ám mégis csodálatos időben zajlott, melyet a lenti videó is jól mutat.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel