Hármas balesethez hívták a polgárőröket

December 5-én reggel kapták az értesítést a pátyi polgárőrök, hogy a település határában több autó ütközött. Mint kiderült, elkelt a polgárőrök szakszerű segítsége.

Helyszínre érkezve láttuk, hogy 3 személyautó sérült a balesetben – mondja Kerekes Kata, a Pátyi Bűnmegelőzési és Közrendvédelmi Polgárőr Egyesület tagja. – Budakeszi felől Páty irányába tartott egy Skoda gépkocsi, aminek vezetője az egyik kanyarban a csúszós úton elvesztette irányítását az autója felett, megpördült és egy Páty irányából Budakeszi felé tartó Toyota Yaris gépjárműnek csapódott, majd egy Ford típusú autónak ütközött, ami az út menti árokba sodródott.

A kiérkező polgárőrök azonnal megkezdték a sérültek állapotának felmérését, közben segítséget kértek a 112 központi segélykérőn. A balesetet okozó Skoda sofőrje a térdét fájlalta, emlékezete hiányos volt, feltehetően eszméletét vesztése volt. A Toyota Yarisban utazó hölgy a mellkasát fájlalta, nehéz légzése panaszkodott. A két könnyebb sérültet elsősegélyben részesítették, és mivel egy kanyarban történt az ütközés, ezért irányították a forgalmat addig, míg a rendőrök a helyszínre nem érkeztek.

 A közben megérkező mentők a sérülteket a budapesti János kórházba szállították.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel