Hévízgyörk a jövő útján jár

Tisztújító közgyűlést tartottak március 26-án a hévízgyörki polgárőrök, akik kiemelkedő szerepet vállalnak az értékteremtésben. 

Dr. Bilisics Péter köszönetet mond a hévízgyörki polgárőröknek

A közgyűlésen részt vett dr. Bilisics Péter a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Bazan Tibor Hévízgyörk polgármestere valamint Zabos István alpolgármestere, Fercsik Ádám és Gedei Tibor önkormányzati képviselők, Csányi János Vácegres alpolgármestere, egyben a Pest Megyei Polgárőr Szövetség alelnöke és Bagi Krisztián járási koordinátor is.

A közgyűlésen részvevők először megvitatták, majd elfogadták a Hévízgyörk Polgárőr Egyesület alapszabályának módosítását, majd a vezetőség tagjait választották meg.  Ezután Szőcsi Sámuel egyesületi elnök adott tájékoztatót az Egyesület 2021. évi pénzügyi helyzetéről, tevékenységéről.

Az értekezleten dr. Bilisics Péter elmondta: Évek óta jól működik az egyesület, nem véletlenül tagja a település a megyei települések értéktárának. Az „érték asztalokon” programban résztvevő települések polgárőrei is megerősíthetik a közösségeket a további munka folytatásában, az értéktárak gazdagításának fontosságában, a helyi és megyei értékek áttekintésében.

Bazan Tibor válaszában elmondta: Hévízgyörk a “Jövő útján” jár, ebben továbbra is kiemelten számítanak a megye és a helyi polgárőrökre.

A közgyűlés az egyesület vezetésével elnökként Szőcsi Sámuelt alelnökként Tóth Mózest titkárként pedig Péli Mariannt választotta meg öt évre.

Olvassa el ezt is:

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel