Hibrid rendezvény, hibrid kihívások a Postalovas 100 versenyen

A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség támogatásával október 14-én Újlengyelen tartották meg a Postalovas 100 túralovagló versenyt, mely – immár hagyományosan – a magyar lovas postásoknak állított emléket.

A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség büszkén állt az elmúlt hétvégén megrendezett különleges esemény mellé, mely a modern kor kihívásait és a hagyományos értékeket egyesítve kínált egyedülálló sportélményt a résztvevőknek. Gyalogosok, kerékpárosok és lovasok egyaránt képviseltették magukat és mutatták meg, hogy az akarat, az összefogás és a közösségi szellem határokat képes átlépni.

A Polgárőrség alapvetően a közösségért, az egységért és a biztonságért dolgozik – mondja dr. Bilisics Péter a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke. – A mostani hibrid rendezvény pedig éppen ezeket az értékeket tükrözte. A különböző sportágakon keresztül a résztvevők nem csak a fizikai kihívásokat vállalták fel, de egyben a közösségi szellem erejét is demonstrálták. A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség hisz abban, hogy a közösségi összefogás ereje nem csak a bűnmegelőzésben vagy a közösségvédelemben mutatkozik meg, hanem a mindennapokban, a közösségi események és kihívások által is. A Szövetség támogatása ezen a rendezvényen keresztül azt az üzenetet kívánta közvetíteni, hogy mindig ott vagyunk, ahol a közösségért tesznek, legyen az bármilyen több sportágas és hibrid a kihívás.

Köszönjük minden résztvevőnek, szervezőnek és támogatónak az elkötelezettségét és a lelkesedését. Reméljük, hogy jövőre újra találkozunk ezen a különleges eseményen és tovább erősíthetjük a közösség erejét – fejezte ki köszönetét és reményét Oskó Tamás, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség lovas szakmai koordinátora.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel