Hibrid rendezvény, hibrid kihívások a Postalovas 100 versenyen

A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség támogatásával október 14-én Újlengyelen tartották meg a Postalovas 100 túralovagló versenyt, mely – immár hagyományosan – a magyar lovas postásoknak állított emléket.

A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség büszkén állt az elmúlt hétvégén megrendezett különleges esemény mellé, mely a modern kor kihívásait és a hagyományos értékeket egyesítve kínált egyedülálló sportélményt a résztvevőknek. Gyalogosok, kerékpárosok és lovasok egyaránt képviseltették magukat és mutatták meg, hogy az akarat, az összefogás és a közösségi szellem határokat képes átlépni.

A Polgárőrség alapvetően a közösségért, az egységért és a biztonságért dolgozik – mondja dr. Bilisics Péter a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke. – A mostani hibrid rendezvény pedig éppen ezeket az értékeket tükrözte. A különböző sportágakon keresztül a résztvevők nem csak a fizikai kihívásokat vállalták fel, de egyben a közösségi szellem erejét is demonstrálták. A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség hisz abban, hogy a közösségi összefogás ereje nem csak a bűnmegelőzésben vagy a közösségvédelemben mutatkozik meg, hanem a mindennapokban, a közösségi események és kihívások által is. A Szövetség támogatása ezen a rendezvényen keresztül azt az üzenetet kívánta közvetíteni, hogy mindig ott vagyunk, ahol a közösségért tesznek, legyen az bármilyen több sportágas és hibrid a kihívás.

Köszönjük minden résztvevőnek, szervezőnek és támogatónak az elkötelezettségét és a lelkesedését. Reméljük, hogy jövőre újra találkozunk ezen a különleges eseményen és tovább erősíthetjük a közösség erejét – fejezte ki köszönetét és reményét Oskó Tamás, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség lovas szakmai koordinátora.


 • Polgárőrök is segítették a kulturális gálát
  Idén is megtartotta az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége a Regionális Kulturális Gáláját.
 • Biztonságban lezajlott Abonyban a szalagavató
  November utolsó szombatján rendezték meg Abonyban a Kinizsi Pál Gimnázium szalagavató ünnepségét, melyet a hagyományoknak megfelelően idén is a helyi polgárőrök biztosítottak.
 • Ünnepeltek a polgárőrök Dunakeszin
  Polgárőr Napot szervezett 25-én a Dunakeszi Alsó Polgárőr Egyesület, ahol kötetlen módon tudták megünnepelni amit ebben az évben elértek.
 • Még mindig nem késő felkészülni
  Vannak, akik még mindig nem vették tudomásul, hogy november vége van, vagyis másképp kell vezetni, mint nyáron. Aztán ha megcsúszik az autó a nedves, faleveles úton, még ők vannak meglepve. Ki érti ezt?
 • Még időben jött a segítség
  Öngyilkos akart lenni egy férfi november 21-én Albertirsán, de szerencsére egy polgárőr még idejében meg tudta azt akadályozni.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas migráció motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés évforduló újlengyel