Légijárőr-szolgálat kiterjesztése Nógrád vármegye részterületére is

Rendszeresen levegőbe emelkednek a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség légijárőrei, hogy magasból keressenek illegális szemétlerakásokat, nagyobb kiterjedésű parlagfüves területeket, vagy esetenként eltűnt embereket.

De kár is lenne tagadni, hogy miközben a polgárőrök a levegőből kémlelik az alattuk levő területet, csodálatos és lebilincselő látvány tárul eléjük. A légijárőr-pár a motoros sárkányrepülővel június 19-én Rétság felé vette az irányt és gyönyörködhetett Nógrád vármegye természeti adottságaiban. Fontos ebben a rohanó világban megélni a pillanatot. A szolgálat közben magasra emelkedett a polgárőr légijárőr néhány percig gyönyörködhetett a csodálatos látványban.

Ezzel a kisfilmmel mutatjuk meg, hogy miért érdemes a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség égisze alatt légi szolgálatot ellátni.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel